Gumicukor-szivárvány pohárkrém: Vidám rétegek, bűnös élvezet

A www.nasimamor.hu tele van olyan kincsekkel, amikből csodálatos, meglepő és persze elképesztően finom desszerteket készíthetsz! Engedd szabadjára a fantáziádat és gyere, inspirálódj velünk!
Ez a desszert nemcsak a szemnek, de a szájnak is igazi élmény! A színes gumicukrok – mint például a klasszikus gumimacik vagy a savanyú kukacok a Nasimamor.hu-ról – tökéletes textúrát és gyümölcsös ízt adnak a krémes rétegeknek.
Hozzávalók:
-
200 g tejszínhab
-
250 g mascarpone vagy krémsajt
-
50 g porcukor
-
1 tk vanília kivonat
-
Vegyes www.nasimamor.hu gumicukor (minél színesebb, annál jobb!)
-
Opcionálisan: tört kekszmorzsa vagy piskóta alapnak
Elkészítés:
-
Verd fel a tejszínhabot kemény habbá.
-
Egy másik tálban keverd krémesre a mascarponét/krémsajtot a porcukorral és a vaníliával.
-
Óvatosan forgasd bele a tejszínhabot a mascarpone krémbe.
-
Készíts elő áttetsző poharakat. Ha gondolod, tegyél az aljára egy réteg kekszmorzsát.
-
Rétegezd a krémet és a gumicukrokat a poharakba, felváltva. Legyél kreatív a színekkel!
-
Tedd hűtőbe legalább 2 órára, hogy összeérjenek az ízek. Tálalás előtt díszítheted egész gumicukrokkal.