Gumicukor-szivárvány pohárkrém: Vidám rétegek, bűnös élvezet

Gumicukor-szivárvány pohárkrém: Vidám rétegek, bűnös élvezet

A www.nasimamor.hu tele van olyan kincsekkel, amikből csodálatos, meglepő és persze elképesztően finom desszerteket készíthetsz! Engedd szabadjára a fantáziádat és gyere, inspirálódj velünk!

Ez a desszert nemcsak a szemnek, de a szájnak is igazi élmény! A színes gumicukrok – mint például a klasszikus gumimacik vagy a savanyú kukacok a Nasimamor.hu-ról – tökéletes textúrát és gyümölcsös ízt adnak a krémes rétegeknek.

Hozzávalók:

  • 200 g tejszínhab

  • 250 g mascarpone vagy krémsajt

  • 50 g porcukor

  • 1 tk vanília kivonat

  • Vegyes www.nasimamor.hu gumicukor (minél színesebb, annál jobb!)

  • Opcionálisan: tört kekszmorzsa vagy piskóta alapnak

Elkészítés:

  1. Verd fel a tejszínhabot kemény habbá.

  2. Egy másik tálban keverd krémesre a mascarponét/krémsajtot a porcukorral és a vaníliával.

  3. Óvatosan forgasd bele a tejszínhabot a mascarpone krémbe.

  4. Készíts elő áttetsző poharakat. Ha gondolod, tegyél az aljára egy réteg kekszmorzsát.

  5. Rétegezd a krémet és a gumicukrokat a poharakba, felváltva. Legyél kreatív a színekkel!

  6. Tedd hűtőbe legalább 2 órára, hogy összeérjenek az ízek. Tálalás előtt díszítheted egész gumicukrokkal.

További hírek