Én egy elhagyott csomag vagyok! Segítünk a Mikulásnak!

Én egy elhagyott csomag vagyok! Segítünk a Mikulásnak!

CSATLAKOZZ TE IS, HAGYJ EL EGY MIKULÁSCSOMAGOT és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára :) És mindezt hogy tehetjük meg?

Itt a lehetőség, hogy te is mosolyt csalj egy ismeretlen arcára - hagyj el december 6-án egy mikuláscsomagot, hogy szebbé tedd valaki napját!

Mi már megkezdtük a készülődést :) Terveink szerint 500 csomagot hagyunk el a Ti segítségetekkel :)

Mi a Teendőd:

✅Készíts egy csomagot és hagyd el a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren – bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár és ahol megtalálhatják.
✅A csomagra írj egy rövid üzenetet pl: „Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!"

Több száz önkéntes Mikulás fogja járni az ország számos települését, hogy elhagyott csomagjaival szebbé tegye valaki napját! Te is köztük leszel?

Mi ezen túlmenően rászoruló gyerekeknek, családoknak is ajándékozunk NASIMÁMOR ajándékokat, oda, ahol a legnagyobb szükség van rá illetve a Facebook oldalunkon hetente egy nyertesnek NASIMÁMOR ajándékot sorosolunk ki: Facebook Nyereményjáték

Advent idején, a várakozás időszakában kiemelten fontossá válik az egymásra figyelés, hogy szeretettel és türelemmel forduljunk embertáraink felé. Egy apró gesztussal is sokat tehetünk azért, hogy a körülöttünk lévők mindennapjait egy kicsit örömtelibbé varázsoljuk.

Reméljük, a Mikulás elhagyott csomagjai idén is mielőbb gazdára találnak, s teljesítik küldetésüket.

 

További hírek